fbpx

Vijesti

Kupite akcije “Facebooka”, “Googlea”, “Applea” u Banjaluci

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Brokerska kuća „Eurobroker“ iz Banjaluke u saradnji s renomiranom američkom brokerskom kućom, prva i jedina u Bosni i Hercegovini nudi svojim klijentima mogućnost trgovanja i investiranja na više od 100 svjetskih tržišta.


To znači da je iz Banjaluke ili bilo kojeg drugog grada moguće trgovati na Wall Streetu ili na nekoj od poznatih svjetskih berzi i postati vlasnik akcija najvećih kompanija na svijetu kao što su „Facebook“, „Apple“, „Amazon“, „Google“, „Volkswagen“ i slično.

Takođe, moguće je trgovanje nekim od najpopularnijih indeksnih ETF fondova.

“Eurobroker omogućava svojim klijentima brz, jeftin i jednostavan pristup bilo kojoj svjetskoj berzi uz vršenje brokerskih usluga i usluga investicionog savjetovanja na stranim tržištima. Omogućili smo svojim klijentima niske troškove i pouzdano izvršenje posla na stranim berzama i jednostavan pristup iz bilo kojeg dijela svijeta kroz savremena tehnološka rješenja“ ističu u ovoj brokerskoj kući.

Prije donošenja odluke o trgovanju na inostranim tržištima, poželjno bi bilo posjedovati određeno znanje i iskustvo na tržištima kapitala a ova banjalučka kuća i za to ima rješenje.

Naime, za sve klijente koji se prvi put upuštaju u trgovanje na svjetskim tržištima hartija od vrijednosti, pruža besplatne početne konsultacije u vezi s trgovanjem i investiranjem.

Dodaju kako je procedura omogućavanja trgovanja na inostranim tržištima jednostavna.

Nakon dostavljanja neophodne dokumentacije, popunjavanja neophodnih obrazaca i potpisivanja ugovora, klijentu se otvara brokerski račun za trgovanje na inostranim berzama i dostavljaju pristupni podaci za brokerski račun i korišćenje online platforme za trgovanje.

Više informacija o usluzi trgovanja na inostranim tržištima kapitala, ali i drugim uslugama, moguće je dobiti na broj telefona 051/230-820, lično u sjedištu “Eurobroker” a.d. Banja Luka, Kralja Alfonsa XIII 26, Banja Luka i putem internet stranice www.eurobroker.ba/trgovanje/strana-trzista.

 

Pretraga

KONTAKT PODACI

Brokersko - dilersko društvo "Eurobroker"a.d. Banja Luka

Adresa : Kralja Alfonsa XIII br. 26, Banja Luka

Email : office[a]eurobroker.ba

Telefon : +387 51 230 820

Viber : +387 66 770 077

Skype : eurobroker2001

Copyright ©2024 EUROBROKER. Sva prava zadržana.

Search