Vijesti

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

BANJA LUKA, Na zasjedanju Vlade Republike Srpske održanom 24.10.2019. u Banjoj Luci, donesena je Odluka o 13. emisiji obveznica izmirenja ratne štete. Emisija će iznositi preko 15 miliona KM čime će se izmiriti obaveze utvrđene kroz pravosnažne sudske odluke i vansudska poravnanja kojima je priznato pravo na naknadu materijalne i nematerijalne štete nastale u periodu ratnih dejstava.

Obveznice će biti emitovane pod oznakom RSRS-O-M, a tačan broj emitovanih obveznica iznosi 15.125.492 pojedinačne nominalne vrijednosti 1,00 KM, sa rokom dospjeća od 13 godina uz period odgode isplate glavnice od 3 godine i fiksnom kamatnom stopom od 1,5% na godišnjem nivou.

Zasad datum emitovanja i početka trgovanja nije poznat, ali nezvanično saznajemo da bi to moglo biti sredinom novembra ove godine. Podsjećamo da je prethodna serija obveznica ratne štete emitovana u martu 2018. godine te da je trgovanje istim započelo s kursom od 74,72%.

Više informacija možete dobiti u sjedištu Eurobrokera na adresi Kralja Alfonsa XIII 26, 78000 Banja Luka, putem telefona 051/230-820, Viber/Mobilni 066/770-077, skype: eurobroker2001 i na Email adresi office[a]eurobroker.ba.

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

BANJA LUKA, u skladu sa Zakonom o unutrašnjem dugu Republike Srpske, Ministarstvo finansija Republike Srpske namjerava da emituje novu seriju obveznica Republike Srpske za izmirenje obaveza po osnovu materijalne i nematerijalne štete nastale tokom ratnih dejstava od 20. maja 1992. do 19. juna 1996. godine.

Radi se o trinaestoj emisiji (13) obveznica ratna šteta punog imena obveznice Republike Srpske – izmirenje ratne štete 13, lokalne oznake RSRS-O-M. Kako nezvanično saznajemo, ukupno bi trebalo biti emitovano oko 25 miliona KM u drugoj polovini mjeseca novembra 2019. godine.

Više informacija o samoj emisiji i kupovini i prodaji obveznice ratne štete putem Banjalučke berze možete dobiti u sjedištu Eurobroker-a, ulica Kralja Alfonsa XIII br. 26, 78000 Banja Luka (u blizini Ekonomske škole Banja Luka i Uprave za indirektno oporezivanje), na brojeve telefona +387 51 230 820 i +387 66 770 077 ili u našim poslovnicama Pošte Srpske ili APIF. Spisak poslovnica koje primaju naloge u ime i za račun Eurobroker-a možete naći na našem web sajtu na sljedećem linku.

Vaš vodič na tržištu kapitala!

Eurobroker a.d. Banja Luka

 

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

BANJA LUKA, Otvaranje brokerskog računa nikada nije bilo brže i jednostavnije. Da biste počeli trgovati na Banjalučkoj i ostalim berzama, kupovati ili prodavati akcije, obveznice ratne štete i stare devizne štednje i druge hartije od vrijednosti, dovoljno je samo nekoliko klikova na računaru, iz udobnosti svog doma ili kancelarije. Brokersko – dilersko društvo Eurobroker Banja Luka prvo je društvo u Republici Srpskoj, BiH i regionu koje je uvelo novu uslugu ovog tipa – otvaranje brokerskog računa online.

Ova usluga omogućava klijentima da gdje god se nalaze, u zemlji ili u svijetu, za samo nekoliko minuta pošalju zahtjev za otvaranje brokerskog računa za trgovanje. Podnošenjem online zahtjeva za otvaranje računa, pojednostavljuje se procedura samog postupka i prevazilaze se kako vremenske tako i fizičke prepreke.

Procedura je u potpunosti pojednostavljena. Prateći uputstva, klijent na vebsajtu Eurobrokera ispunjava online obrasce, prilaže odgovarajuće dokumente i šalje zahtjev. Uvođenjem ove usluge smo, cijeneći vrijeme klijenata i eventualnu nemogućnost fizičkog prisustva, željeli odgovoriti na potrebe učesnika na tržištu kapitala i dodatno olakšati i ubrzati sam postupak. Eurobroker je usmjeren na konstantno iznalaženje novih rješenja za svoje klijente, tako je i ova usluga prva takve vrste na tržištu kapitala Republike Srpske“, izjavio je ovo Boris Majstorović, direktor i investicioni savjetnik u Eurobrokeru.

Proces otvaranja brokerskog računa se završava tako što klijent dobija povratnu informaciju o otvorenom računu kao i Ugovor o brokerskom posredovanju koji on nakon potpisivanja dostavlja Eurobrokeru.

Više informacija o usluzi otvaranja brokerskog računa online, trgovanju hartijama od vrijednosti (akcije, obveznice ratne štete i devizne štednje i druge hov), ali i drugim uslugama, moguće je dobiti na broj telefona 051 230 820, lično u sjedištu Eurobroker a.d. Banja Luka, Kralja Alfonsa XIII 26, Banja Luka i putem internet stranice www.eurobroker.ba.

Vijest o našoj novoj usluzi možete pročitati i na portalima capital.ba i mojabanjaluka.info

 

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Novitet u Eurobrokeru – otvaranje naloga putem Viber-a i Skype-a!

Odsada je trgovanje hartijama od vrijednosti još jednostavnije jer mi vam omogućavamo nove načine davanja naloga!

Eurobroker a.d. Banja Luka, kao i uvijek dosada, nastoji pružiti najbolje iskustvo u trgovanju svojim klijentima. Pored dosadašnjih mogućnosti trgovanja putem eTrading-a, Webmail-a, Telefona i Faksa, odsada možete izdavati naloge na potpuno novi način – putem Viber-a i Skype-a.

Eurobroker je jedina brokerska kuća u Bosni i Hercegovini koja pruža uslugu ove vrste, a podsjećamo da smo i jedini koji nudimo mogućnost otvaranja brokerskog računa online.

Više o proceduri otvaranja naloga putem Viber-a možete pronaći ovdje.

Više o proceduri otvaranja naloga putem Skype-a možete pronaći ovdje.

Za više informacija kontaktirajte nas putem emaila na office[a]eurobroker.ba, telefona na 051/230-820, vibera na 066/770-077 ili skype na eurobroker2001.

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Eurobroker a.d. Banja Luka je ovogodišnji partner prvog kripto kampa koja će se održati od 26. do 28. jula na adi Šljivar u Sanskom Mostu.

Organizatori prvog kripto kampa su Crypto.ba i BCX.ba, a kamp je izrađen sa ciljem umrežavanja i izgradnje Blockchain tehnologije na prostoru BiH. Aktivnosti kampa obuhvataju upoznavanje, odmaranje, te planiranje novih poduhvata i koraka ka izgradnji Blockchain tehnologije na prostoru Bosne i Hercegovine.

Odlična muzika i zabava, avantura, druženje, kampovanje, te upoznavanje sa najaktuelnijim temama u kripto svijetu, čekaju vas u Sanskom Mostu, 26-28. jul 2019.         

                                                  
Više informacija možete dobiti na https://kamp.crypto.ba

Pretraga

KONTAKT PODACI

Brokersko - dilersko društvo "Eurobroker"a.d. Banja Luka

 Adresa : Kralja Alfonsa XIII br. 26, Banja Luka

 Email : office[a]eurobroker.ba

 Telefon : +387 51 230 820

Viber : +387 66 770 077

Skype : eurobroker2001

Search