fbpx

Vijesti

Nova web prezentacija Eurobrokera

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

eurobroker sa sloganom 1U okviru kontinuiranog procesa moderniziranja i jačanja kapaciteta, te razvijanja odnosa s javnošću, "Eurobroker" a.d. Banja Luka od 01.10.2015. godine pustio je u rad novu web stranicu dizajniranu u skladu sa najsavremenijim trendovima.

Nova web stranica omogućava klijentima i potencijalnim investitorima jednostavno praćenje novosti i dešavanja u vezi sa aktivnostima "Eurobroker" a.d. Banja Luka i tržišta kapitala, moderniji prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje i pristup informacijama, te integraciju sa društvenim mrežama (facebook, linkedin i druge) i dijeljenje sadržaja. Upotrebom responsive web dizajna građani mogu da nas prate i preko mobitela i tableta.

Na web stranici mogu se pronaći sve informacije o Eurobroker-u, našim uslugama, organizacijskoj strukturi, saradnji sa drugim društvima, institucijama i brokerskim kućama i mnoge druge zanimljivosti. U okviru posebne rubrike „Kontakti“ nalazi se i email obrazac putom kojeg možete uputiti svoje prijedlog, sugestije i dobiti sve informacije o tržištu kapitala u Bosni i Hercegovini. Osim toga klijenti i potencijalni investitori, pored uobičajenih mehanizama komunikacije telefon, e-mail, dolazak u sjedište Eurobroker-a, mogu od sad stupiti u kontak i putem Viber-a i Skype-a.

Modernizacijom postojeće web stranice redizajniranjem, unaprjeđenjem funkcionalnosti i dodavanjem novih modula, Eurobroker je dobio reprezentativan produkt koji odgovara imidžu jedne od prve brokerske kuće na tržištu kapitala Republike Srpske. 

Pretraga

KONTAKT PODACI

Brokersko - dilersko društvo "Eurobroker"a.d. Banja Luka

Adresa : Kralja Alfonsa XIII br. 26, Banja Luka

Email : office[a]eurobroker.ba

Telefon : +387 51 230 820

Viber : +387 66 770 077

Skype : eurobroker2001

Copyright ©2024 EUROBROKER. Sva prava zadržana.

Search