fbpx

Vijesti

Poslovno - tehnička saradnja Eurobrokera i Invente

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

eurobroker sa sloganom 1Brokersko – dilersko društvo “Eurobroker” a.d. Banja Luka i “Inventa” d.o.o. Banja Luka konsultanska kuća, dana 15.05.2014. godine zaključili su Ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji, čiji je primarni cilj kreiranje naloga za trgovanje hartijama od vrijednosti na Banjalučkoj berzi i kreiranje naloga za prihvatanje javne ponude za preuzimanje u poslovnim prostorijama “Inventa” d.o.o. Banja Luka, Ulica Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića br. 177, 78000 Banja Luka, BiH, čime je Eurobroker dobio još jednu poslovnicu u Banja Luci.

“Eurobroker” a.d. Banja Luka nastoji maksimalno širiti svoju mrežu poslovnih jedinica kroz razna uspješna partnerstva za šta je najbolji primjer više nego uspješna desetogodišnja saradnja sa Poštama Srpske sa kojom smo našim klijentima omugućili izdavanje kupoprodajnih naloga u 61-om gradu u Republici Srpskoj. Na taj način nastojimo da maksimalno olakšamo, omogućimo i približimo svakom pojedincu, potencijalnom investitoru ulaganje na tržište kapitala Republike Srpske.

Potpisivanje poslovne saradnje sa “Inventa” d.o.o. Banja Luka, Eurobroker je dobio 62-u poslovnicu u kojima potencijalni investitori mogu izdavati svoje kupoprodajne naloga na Banjalučkoj berzi.

Eurobroker će i u buduće nastojati da svojim klijentima i potencijalnim investitorima maksimalno olakša investiranje na tržište kapitala.

"Eurobroker" a.d. Banja Luka

Vaš vodič na tržištu kapitala!

Pretraga

KONTAKT PODACI

Brokersko - dilersko društvo "Eurobroker"a.d. Banja Luka

Adresa : Kralja Alfonsa XIII br. 26, Banja Luka

Email : office[a]eurobroker.ba

Telefon : +387 51 230 820

Viber : +387 66 770 077

Skype : eurobroker2001

Copyright ©2024 EUROBROKER. Sva prava zadržana.

Search