fbpx

Vijesti

Eurobroker u novom ruhu

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Obavještavamo sve svoje klijente, kao i potencijalne investitore, da Eurobroker a.d. Banja Luka, u skladu sa svojim stalnim nastojanjima modernizacije procesa trgovanja i približavanju javnosti svijetu investiranja, od 01.10.2018. ima novu, redizajniranu i poboljšanu, web stranicu u skladu s najsavremenijim trendovima.

Nova web stranica omogućava klijentima i potencijalnim investitorima jednostavno praćenje novosti i dešavanja u vezi sa aktivnostima Eurobrokera i tržišta kapitala, moderniji prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje i pristup informacijama, te integraciju sa društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn) i dijeljenje sadržaja. Upotrebom responzivnog web dizajna klijenti mogu da nas prate i preko svojih mobilnih telefona i tableta.

Na web stranici mogu se pronaći sve informacije o Eurobrokeru, našim uslugama, organizacionoj strukturi, saradnji sa drugim društvima, institucijama i brokerskim kućama i mnoge druge korisne informacije. U okviru posebnih rubrika „FAQ“ i „Kontakti“ nalazi se i email obrazac putom kojeg možete uputiti svoje prijedloge, sugestije i dobiti sve informacije o tržištu kapitala u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i svijetu. Osim toga klijenti i potencijalni investitori, pored uobičajenih mehanizama komunikacije putem telefona, e-maila, lično u sjedištu Eurobrokera, odsada s nama mogu stupiti u kontakt i putem Viber-a i Skype-a, a uskoro će biti omogućeno otvaranje brokerskog računa preko web stranice i trgovanje preko Vaših mobilnih telefona.

Modernizacijom postojeće web stranice redizajniranjem, unaprjeđenjem funkcionalnosti i dodavanjem novih modula, Eurobroker je dobio reprezentativan produkt koji odgovara imidžu jedne od prve brokerske kuće na tržištu kapitala Republike Srpske.

Pretraga

KONTAKT PODACI

Brokersko - dilersko društvo "Eurobroker"a.d. Banja Luka

Adresa : Kralja Alfonsa XIII br. 26, Banja Luka

Email : office[a]eurobroker.ba

Telefon : +387 51 230 820

Viber : +387 66 770 077

Skype : eurobroker2001

Copyright ©2024 EUROBROKER. Sva prava zadržana.

Search