fbpx

Vijesti

Akcije Kristal invest fonda ponovo na berzi

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U utorak, 26.09.2017. godine, ponovo je otpočelo trgovanje akcijama Kristal invest fonda a.d. Banja Luka. Nakon izvršenog djelimičnog preoblikovanja, na berzi su prisutne dvije hartije sa novim oznakama – Zatvoreni mješoviti investicioni fond u preoblikovanju Kristal invest fond a.d. Banja Luka (lokalna oznaka KRIP-R-B) i Otvoreni akcijski investicioni fond Opportunity fund (lokalna oznaka OPTP-U-A).

U skladu s planom preoblikovanja Zatvoreni mješoviti investicioni fond u preoblikovanju Kristal invest fond a.d. Banja Luka izvršeno je svođenje nominalne vrijednosti akcija na 1 KM te povećanje broja akcija tako da vlasnik za 1 akciju prijašnje oznake KRIP-R-A dobija 59 akcija oznake KRIP-R-B, a da je broj udjela u Otvoreni akcijski investicioni fond Opportunity fund jednak broju akcija koji su imali u Kristal invest fondu prije djelimičnog preoblikovanja i smanjenja kapitala.

Više o pravima i mogućnostima akcionara i investitora novog OAIF Opportunity fund možete pročitati u prospektu istog na linku: https://goo.gl/Gt3qWP

Pretraga

KONTAKT PODACI

Brokersko - dilersko društvo "Eurobroker"a.d. Banja Luka

Adresa : Kralja Alfonsa XIII br. 26, Banja Luka

Email : office[a]eurobroker.ba

Telefon : +387 51 230 820

Viber : +387 66 770 077

Skype : eurobroker2001

Copyright ©2024 EUROBROKER. Sva prava zadržana.

Search