Strana tržišta

Brzo, jednostavno i jeftino

trgujte na bilo kojoj svjetskoj berzi.

 

Dugme VISE2

e Trader

Postotak 0,5 eTrader   najniža provizija na tržištu

(5,00 KM minimalna naknada)

 

Dugme VISE2

Savjetovanje

Spremni smo odgovoriti na sve vaše upite

kako bi ste donijeli što kvalitetnije

investicione odluke.

 

Dugme VISE2

 

Mreža poslovnica

78 poslovnica u zemlji i regionu

 

Dugme VISE2

Saradnja

Saradnjom sa brokerskim kućama iz regiona

omogućili smo izdavanje naloga na

Sarajevoskoj i Beogradskoj berzi.

 

Dugme VISE2

Info rmacije

Informacije sa tržišta kapitala možete

dobiti na brz i jednostavan način.

 

 Dugme VISE2

 

eurobroker strana trzista

Nova web prezentacija Eurobrokera

30. septembar 2015.

eurobroker sa sloganom 1U okviru kontinuiranog procesa moderniziranja i jačanja kapaciteta, te razvijanja odnosa s javnošću, "Eurobroker" a.d. Banja Luka od 01.10.2015. godine pustio je u rad novu web stranicu dizajniranu u skladu sa najsavremenijim trendovima.

Nova web stranica omogućava klijentima i potencijalnim investitorima jednostavno praćenje novosti i dešavanja u vezi sa aktivnostima "Eurobroker" a.d. Banja Luka i tržišta kapitala, moderniji prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje i pristup informacijama, te integraciju sa društvenim mrežama (facebook, linkedin i druge) i dijeljenje sadržaja. Upotrebom responsive web dizajna građani mogu da nas prate i preko mobitela i tableta.

Na web stranici mogu se pronaći sve informacije o Eurobroker-u, našim uslugama, organizacijskoj strukturi, saradnji sa drugim društvima, institucijama i brokerskim kućama i mnoge druge zanimljivosti. U okviru posebne rubrike „Kontakti“ nalazi se i email obrazac putom kojeg možete uputiti svoje prijedlog, sugestije i dobiti sve informacije o tržištu kapitala u Bosni i Hercegovini. Osim toga klijenti i potencijalni investitori, pored uobičajenih mehanizama komunikacije telefon, e-mail, dolazak u sjedište Eurobroker-a, mogu od sad stupiti u kontak i putem Viber-a i Skype-a.

Modernizacijom postojeće web stranice redizajniranjem, unaprjeđenjem funkcionalnosti i dodavanjem novih modula, Eurobroker je dobio reprezentativan produkt koji odgovara imidžu jedne od prve brokerske kuće na tržištu kapitala Republike Srpske. 

Naši partneri