Eurobroker a.d. Banja Luka

Izdavanje naloga na regionalnim berzama

eurobroker-saradnja-regionalne-berze

Svojim klijentima smo omogućili izdavanje naloga na regionalnim berzama.

Eurobroker, ovlašteni posrednik za trgovanje hartijama od vrijednosti na Banjalučkoj berzi (BLSE), je potpisao ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji sa AW Broker d.o.o. Sarajevo ovlaštenim posrednikom za poslovanje sa vrijednosnim papirima na Sarajevskoj berzi (SASE) i CapitalOne a.d. Beograd ovlaštenim posrednikom za poslovanje hartijama od vrijednosti na Beogradskoj berzi (BELEX)

Cilj Ugovora o poslovno - tehničkoj saradnji je unapređenje međusobne poslovne saradnje, kao i stvaranje povoljnijih uslova za investiranje.

Potpisivanjem ovih ugovora klijentima Eurobrokera se omogućava trgovanje na Sarajevskoj berzi (SASE) i Beogradskoj berzi (BELEX).

Eurobroker je takođe potpisao ugovor o pristupanju regionalnom projektu SEE link. SEE Link je projekt koji su pokrenule bugarska, hrvatska i makedonska berza s ciljem kreiranja infrastrukture za trgovanje hartijama sa ova tri tržišta. Projekat je podržan od Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i u međuvremenu se proširio na ukupno 7 tržišta jugoistoka Evrope. Svrha sistema je povećanje likvidnosti i poboljšanje pristupa investitorima ali i brokerima.

Eurobroker, kao jedno od najstarijih brokersko dilerskih društava na domaćem tržištu, je prepoznao značaj ovog regionalnog projekta te je u skladu s tim 29.08.2017. potpisao ugovor o pristupanju SEE Link sistemu. Tako smo postali jedna od prvih brokerskih kuća sa tržišta kapitala Republike Srpske koja je pristupila ovom projektu.

Za više informacija obratite se u sjedište Eurobrokera, Grčka br. 17, 78000 Banja Luka ili na broj telefona +387 51 230 820.

Eurobroker će i u budućnosti nastojati da maksimalno olakša svojim klijentima pristup tržištima kapitala u regionu i svijetu.