17. 09. 29

see

Nakon što je početkom avgusta Banjalučka berza postala aktivan član SEE Link mreže, Eurobroker je takođe potpisao ugovor o pristupanju ovom projektu.

SEE Link je projekt koji su pokrenule bugarska, hrvatska i makedonska berza s ciljem kreiranja infrastrukture za trgovanje hartijama sa ova tri tržišta. Projekat je podržan od Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i u međuvremenu se proširio na ukupno 7 tržišta jugoistoka Evrope. Svrha sistema je povećanje likvidnosti i poboljšanje pristupa investitorima ali i brokerima.

Read More
17. 08. 25

svjetske berze eurobrokerDa li ste ikada razmišljali da trgujete na Wall Streetu? Željeli ste da postanete vlasnik akcija Amazona, Google, Facebook, Coca Cole ili Microsofta? Investiranje u akcije najpoznatijih svjetskih kompanija nikada nije bilo bliže.

Eurobroker a.d. Banja Luka, brokersko - dilersko društvo s više od 15 godina iskustva na domaćem tržištu, u saradnji s renomiranom američkom brokerskom kućom, nudi svojim klijentima mogućnost trgovanja i investiranja na više od 100 svjetskih tržišta. Brzo, jeftino i jednostavano pristupite bilo kojoj svjetskoj berzi uz korištenje brokerskih usluga i usluga investicionog savjetovanja na stranim tržištima. Nudimo Vam niske troškove i pouzdano izvršenje posla, pristup iz bilo kojeg dijela svijeta, savremenu tehnološku podršku, pravovremeno izvještavanje i dr.

Prepoznajte i iskoristite povoljnosti i prilike inostranog tržišta.

Više informacija možete pročitati u našoj brošuri koju možete preuzeti ovde, na našoj web stranici ili dobiti na našim kontaktima.

Vaš vodič na tržištu kapitala!

"Eurobroker" a.d. Banja Luka

17. 07. 20

Investiciono savjetovanjePotrebni su vam savjeti u vezi sa Vašim ulaganjem? Odsada, Eurobroker nudi i uslugu investicionog savjetovanja. Naš stručni tim je spreman odgovoriti na sve vaše upite kako biste donosili što kvalitetnije investicione odluke.

Poslovima investicionog savjetovanja smatraju se:
1. obavještavanje klijenata o stanju na tržištu hartija od vrijednosti i davanje savjeta u vezi sa kupovinom, odnosno prodajom određenih hartija od vrijednosti,
2. davanje pravnih ili finansijskih savjeta iz oblasti korporativnog upravljanja,
3. obavljanje tehničke, fundamentalne i druge analize,
4. učestvovanje u izradi pravnih i drugih akata i dokumenata,
5. obavljanje drugih sličnih poslova za klijenta.

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona +387 51 230 820 ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

17. 07. 21

stara devizna stednja2Ovim putem vas obavještavamo da Eurobroker a.d. Banja Luka vrši savjetovanje za verifikaciju neisplaćene stare devizne štednje iz Ljubljanske banke d.d. Ljubljana (filijala Sarajevo) i Investbanke iz Republike Srbije (bez obzira ne mjesto filijale u Bosni i Hercegovini), Jugobanke i drugih banaka čije je sjedište bilo na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Krajnji rokovi za podnošenje zahtjeva za verifikaciju stare devizne štednje su:

  • Za Ljubljansku banku 31.12.2017. godine,
  • Za Investbanku 23.02.2018. godine,
  • Za Jugobanku i druge banke čije je filijala bila na teritoriji današnje Republike Srpske do 28.02.2018. godine i
  • Za Jugobanku i druge banke čije je filijala bina na teritoriji današnje Federacije do 30.09.2017. godine.

Iskoristite svoja prava i verifikujte svoju deviznu štednju na vrijeme!

17. 07. 14

eurobroker sa sloganom 3Obavještavamo sve klijente i investitore da je "Eurobroker" a.d. Banja Luka dana 12.07.2017. godine rješenjem br. 01-UP-56-191-4/17 dobio saglasnost Komisije za hartije od vrijednosti (KHOV) na novi cjenovnik usluga Brokersko - dilerskog društva “Eurobroker“ a.d. Banja Luka koji je izmijenjen u skladu sa Zakonom i dopunama zakona o tržištu hartija od vrijednosti i Pravilnikom o poslovanju berzanskih posrednika te da stupanjem na snagu ovog cjenovnika prestaje da važi Cjenovnik usluga Brokersko - dilerskog duštva “Eurobroker“ a.d. Banja Luka broj 01-UP-051-2873/12 od 26.12.2012. godine. Novi cjenovnik stupa na snagu 01.08.2017. godine. Uvid u novi cjenovnik imate na našoj internet stranici, u sjedištu Eurobroker-a i svim našim poslovnicama.

S poštovanjem,

BDD "Eurobroker" a.d. Banja Luka

  1. NOVI CJENOVNIK - Eurobroker a.d. Banja Luka (2017)